Betalen


Bij JoyLie kun je uit de volgende betaalmethodes kiezen. Dit doe je tijdens het afronden van je bestelling. 

 

  • iDEAL: Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven van je rekening en bijgeschreven bij JoyLie. Hiervoor is toegang nodig tot internetbankieren bij Nederlandse banken.
  • Bancontact: Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
  • CreditCard: Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug.
  • Klarna achteraf betalen. Uw bestelling pas betalen als u hem al in huis heeft. 

 

Kortingscode

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze voor het plaatsen van de bestelling te worden ingevoerd. Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.